We've updated our Terms of Use. You can review the changes here.

Neva A Tot Arreu

by AUTODESTRUCCIÓ

/
 • Streaming + Download

  Includes high-quality download in MP3, FLAC and more. Paying supporters also get unlimited streaming via the free Bandcamp app.
  Purchasable with gift card

    name your price

   

 • Limited Edition Cassette
  Cassette + Digital Album

  Includes unlimited streaming of Neva A Tot Arreu via the free Bandcamp app, plus high-quality download in MP3, FLAC and more.

  Sold Out

1.
Ei Blai! 00:15
2.
Diuen que a Llinars fan anar tan bé el nas. I es veu que a Breda hi corre tan bona merda. A Sant Celoni són com un dimoni. I a Hostalric fa molts anys que saben el que et dic. Si vas a la Garrotxa fan anar tan bé la totxa. I a la Seu d’Urgell hi ha tan bon camell. La província de Lleida, al setembre fa olor d’herba. I a Barcelona, al Llobregat hi troben coca. Si vas a l’Empordà no deixen d’aspirar, Hi fa tant de vent que tot voleia entre la gent. I a les Terres de l’Ebre, ells van començar el pessebre. I van anar a buscar neu, i ara neva a tot arreu. Neva a tot arreu. “ATOTARREUONNEUHIHANEU” (El bruixot del Montnegre) Nota: Cançó de Nadal, Setmana Santa i la puta de tot. Visca l’hivern, visca el fred, visca la neu. Fills de puta!
3.
Des dels vuit anys que patines. I vas ser straight edge. I amb el vegetarianisme va passar el mateix. I vas ser vegà. Però vius a Catalunya. I es veu que aquí el porc té molt de greix. I vas estar tranquil un temps! Però des de llavors només t’has dedicat a recuperar el temps perdut. No fos cas que demà t’atropellin. O que pel que sigui t’agafi un patatús. Nota: Dedicada a tota la penya hardcore vegan straight edge dels norantes a Catalunya i a on sigui.
4.
Com el foc crema la flor. Oblida el dolor. Per què estar trist…Quan… …Pots comprar felicitat per poc més que no res? La prohibició moderna… Som adults o som nens? Quan podrem decidir què farem? L’únic problema amb les drogues és com trobar-ne de bones. No hem après la lliçó. A la bodega hi ha bon vi però qui té els grams sense tall? Només demanem dignitat. Si Déu va crear plantes i cogolls per trobar-ne i abusar-ne, Tu qui merda ets per jutjar-me? *Versió de ‘Herojuana’, cançó inclosa al disc ‘Pump Up The Valuum’ (Epitaph, 2000) de NOFX.
5.
Que no passi el temps. Per molt que el temps passi, que no passi el temps. Que el què ara ens passa pugui tornar. Que no passi el temps.
6.
Ultralocalisme extrem o mort!
7.
Mossos d’Esquadra frustrats, Mossos d’Esquadra frustrats, I a la gent del poble volen arreglar, Són els Mossos d’Esquadra frustrats. No us penseu que no sabem que vau anar a l’escola de Mollet, Però no va sortir bé, no va sortir bé, sou els Mossos d’Esquadra frustrats. Tothom sap que sou persones que no valen per res, Però a vosaltres us donen una porra i un barret I us penseu que sou més que els altres. Els preguntes com es diuen i ells et responen: “Tranquilitzis, senyor Joan” Els preguntes com es diuen i ells et responen: “Senyor Joan… Senyor Joan, em dic Agent 1004, Agent 1004, Agent 1004, i sóc policia local!” Mossos d’Esquadra frustrats, Mossos d’Esquadra frustrats, I a la gent del poble volen arreglar, Són els Mossos d’Esquadra frustrats. Quan arribis de nit a casa i et treguis la pipa del damunt Veuràs que no ets ningú i estàs sol amb tu mateix. I ets un Mosso d’Esquadra frustrat.
8.
Nota: Si no l’entens potser és que no hauries d’entendre-la. Sinó sempre et queda l’opció d’anar a l’església romànica de Vent del Pla. Darrere de l’absis a parlar amb l’x23
9.
I acabaràs fotent-te ralles que ja no et vénen ni de gust. I acabaràs malament. I acabaràs bebent cubates que ja no et vénen ni de gust. I acabaràs malament. I acabaràs fumant-te pitis que ja no et vénen ni de gust. I acabaràs malament. I acabaràs follant-te ties que ja no et vénen ni de gust. I acabaràs malament. I acabaràs tancat a casa quan ja no et ve ni de gust. I trucant al camell. I jugant a la Play. Nota: Dedicada a tot aquell qui, en algun moment, siguin dos anys o dos dies, ha format part i ha interpretat alguna nota d’AUTODESTRUCCIÓ. Ja sabeu com acabareu. Qui avisa no és traïdor

about

SM.009
Abril 2015

credits

released April 18, 2015

Aquest disc ha estat gravat en diferents sessions en dos estudis: Uns temes es van gravar a l'estiu del 2013 a Ca la Kari Studios, per Dalmau Boada, i la mescla va anar a càrrec d'Ivan Rodríguez a Lluerna Studios. Les altres cançons van ser gravades una tarda a casa de l'Albert & Nicotine, alias Albert Trabal, el febrer de 2014.

Disseny a càrrec de Gerard Serrano.

Lletres i cançons per Càndid Coll, excepte una de les cançons, ‘Crema la flor’, que és una versió en català de ‘Herojuana’, cançó inclosa al disc ‘Pump Up The Valuum’ de NOFX.

Autodestrucció:
Càndid Coll - Guitarra i veu
Toti Díaz - Guitarra
Pau Caro - Baix
Marc Turbina - Bateria

A la cançó "Mossos d'Esquadra Frustrats" hi col•labora Eric Fuentes (coros i acordió) i Joan Colomo (coros). En algunes de les cançons hi col•labora Xavi Roca (baix), Mau Boada (batería) i Albert Trabal (guitarra).

Nota d'Autodestrucció: "Ni per Nadal, ni per Setmana Santa, ni per Sant Joan, ni per la Castanyada, tant se val d'on sigueu, ara neva a tot arreu i a tot arreu on neva hi ha neu."

license

tags

about

Saltamarges Girona, Spain

Record label and collective based in Girona / Barcelona since 2011.

contact / help

Contact Saltamarges

Streaming and
Download help

Redeem code

Report this album or account

If you like Neva A Tot Arreu, you may also like: