We've updated our Terms of Use. You can review the changes here.

Powerviolence

by KLS

supported by
/
 • Streaming + Download

  Includes high-quality download in MP3, FLAC and more. Paying supporters also get unlimited streaming via the free Bandcamp app.
  Purchasable with gift card

    name your price

   

 • Record/Vinyl + Digital Album

  7" EP BLACK VINYL

  Includes unlimited streaming of Powerviolence via the free Bandcamp app, plus high-quality download in MP3, FLAC and more.
  ships out within 7 days

    €5 EUR or more 

   

1.
Desastre! Desastre! El col·lapse! Aguanta, detingut, aguanta. Trist el ciutadà en veure morta la Democràcia
2.
One Turkey 00:50
Please, un pavo Ho sé, són pocs diners. El bé de créixer exponencialment. L’esforç de classe. Mama! Vull un poc més No tinc ni cinc per a un café Mama! Salva’m! La glòria i el cel per només un pave
3.
Burletta 00:18
Vas to burlao Tú entender? Viu, viu, viu. Viu, viu, viu. Estàs viu, viu, viu. Beneïda la nit, la lliga indomable que abraça els amics.
4.
Hey Col·legaAigües fondes, ves-te'n! Tram de monstres. Retratats instants antònims. El patiment impulsa heroic les cadenes que t'amarren. Col·lapsa l'invent Hey col·lega! Hey col·lega! Hey col·lega! Hey col·lega! Hey col·lega! Hey col·lega!
5.
Estira’m el braç mentre paro el cop, cert. Agafa amb la mà les molles de pa sec. Engoleix-me, vaig córrer massa. Mata’m! Quin patiment. Crema’m! Calentes brases. Té igual que tracte de buscar-me. Vells temps, allà dalt, al passeig. Té igual que tracte de trobar-me. Mai més, va ser ahir, mai més. La poca fe, la poca fe, ni que ho digues, Balla-ho! Té igual que tracte d’amagar-me, Cinc dits de front, coneixement. Té igual que tracte de liar-me, Mai més, això vol dir, mai més. Vaig just de fe, vaig just de fe, ni que ho digues
6.
Afino el bram, la mirada fixa. El circ del fantàstic informador s'il·lumina. Al pas de la processó, càntics clamen al que riu. Redoblen tabalets i els màrtirs fugen del perill. Branda bandera la pàtria. Se m'ompli la boca de glòria i cel, de fals senyal, de vergonya, d'ombra il·lustre. Ja ho crec, el fum esdevé la veritat. M’ofegue.

about

SM.022
Gener 2018

credits

released January 21, 2018

Recorded and mixed by Javier Ortiz at Estudio Brazil,
Rivas-Vaciamadid in December 2017.
Mastered by Víctor García at Ultramarinos Mastering,
Barcelona in January 2018.

Photography by Edgar Peters and "the whole social media".
Artwork by Balty Albiol.

license

tags

about

Saltamarges Girona, Spain

Record label and collective based in Girona / Barcelona since 2011.

contact / help

Contact Saltamarges

Streaming and
Download help

Redeem code

Report this album or account

If you like Powerviolence, you may also like: